Jääkiipeilyn peruskurssi 2-2020

Poikkeuksellinen talvi Suomessa. Vähä luminen ja lämmin talvi oli vähällä jättää jääkiipeilyn peruskurssin välistä. Kurssipäivä jo kertaalleen siirrettiin muutamalla kuukaudella alkuperäisestä eteenpäin. Viimein kävi kutsu saapua lauantai-aamuna aikaiseen Swinghill-parkkipaikalle Nuuksioon.

“Onnistuminen on asenne. Se on avoimuutta uusille ideoille, halukkuutta kuunnella, innokkuutta oppia, halua kasvaa ja joustavuutta muuttua. — BJ Gallagher”

Aina olen sanonut, etten halua lähteä vuoristoon, missä ei ilman kiipeilyvarusteita pärjää ja toisaalta olen tätä mieltä vieläkin. Mutta, eihän lisäoppi haitaksi ole ja joskus voi joutua tahtomattaankin tilanteeseen, jossa myös erikoistaitoja tarvitaan… Näillä aatoksilla ilmoittauduin siis Adventure Partners‘n järjestämälle Jääkiipeilyn peruskurssille.

Kahdeksan tunnin kurssi oli käytännön läheinen ja opettajana toimiva Teija Laukka todella asiansa osaava ja omaa mukaansa tempaavan opetustavan, unohtamatta turvallisuutta.

Tästä se ajatus sitten lähti, kytemään jäi pieni kipinä ja tahto tila saada lisää oppia 😉 Josko seuraavaksi “Apiksen” kalliokiipeilyn peruskurssille ja ja ja mene ja tiedä…

*Suosittelen lämpimästi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *