Tuotepaketit

Trek-N-Paws® Rento ReppuretkiTM

(toteutusaika huhti-syyskuu)

Rennot Reppuretket järjestetään Pyhäjärven tai Joutsijärviseudun alueella päiväretkinä. Kullaa, Säkylä, Satakunta sekä pirkanmaan ja Akaan alueella. Leppoisa liikunnallinen retki luonnossa, 4 tuntia aamu- tai iltapäivällä.

Retki sisältää ohjatun luontoliikunta kokemuksen ja taukopaikalla tapahtuvan reppuretki välipalan.

Perusohjelma on sama, mutta ohjelmaa voidaan soveltaa aina ryhmän toiveiden, kunnon sekä valitun kohteen tarjoamien mahdollisuuksien mukaan. Max 20 hlö

Lisäpalvelut esim.

  • räätälöidyt päiväretket erikoisryhmille, esim. senioirit ja pyörätuoliliikkujat , lapset jne.
  • muurinpohjalettujen paistaminen, makkaran paisto
  • vaijerivene joen ylittämiseen (max 20 hlö)) kiinnostaa varsinkin miehiä ja lapsia
  • korsuhistoriakertomus 1900 – luvulta
  • kuljetus sovitulta tapaamispaikalta retken alkupäähän ja loppussa takaisin tapaamispaikalle
  • “Haasta itsesi” retki – valitaan haasteellinen maasto ryhmän toiveesta

Trek-N-Paws® Nostalgia Reppuretki Pohjois-KarjalaanTM

(toteutusaika touko-elokuu)

Viikonlopun Nostalginen Reppuretki Pohjois-Karjalassa vie Sinut liikunnalliselle retkelle Kolin luonnon upeisiin maisemiin sekä tutustumiskierrokselle nostalgisen Outokummun vanhan kaivoksen alueelle paikallisen oppaan johdolla.

Yöpyminen tapahtuu Outokummussa rennossa Malmin majatalossa. Aamiainen, illallinen ja sauna sisältyvät viikonlopun kokemuksiin. Max 10 hlö.


Trek-N-Paws® Find Your SuperpowerTM

(toteutusaika loka-toukokuu)

“Find your superpowerTM” Ryhmäliikuntaa luonnossa – kurssi. Tunnista oma kuntosi ja aseta yksilölliset tavoitteet tulevaisuuteen. 10 x 1,5 tuntia, sis. yhden teoriakerran.

Kursseja toteutetaan pääsääntöisesti Satakunnan ja Pirkanmaan alueella. Tavoitteena on selvittää kunkin osallistujan kunnon alkutilanne, haasteet sekä tavoitteet ja saada ryhmän tuki käyttöön. Sisältää alku- ja lopputestit. Alkutestin jälkeen saat yksilölliset suositukset kotitreenejä varten.

Ryhmän koko min. 3, max. 12 hlö.

Erilaisia asiakasryhmiä:

A. Räätälöidyt ohjelmat vertaistuki ryhmille. Esimerkiksi astmasta tai nivelvaivoista kärsivät sekä mielenterveys kuntoutujat.
B. Rento Reppuretki luonnossa osallistujat voivat osallistua kurssille vaikka ennen heidän yhteistä Rento Reppuretki kokemusta. 3 kk aikana yht. 10 krt. ja 4 tunnin retki Joutsijärven alueella.


Trek-N-Paws® Reppuretket AlpeilleTM

(toteutusaika huhti-syyskuu)

Reppuretket Alpeilla on pidennetyn viikonlopun kestävä upea seikkailu Saksan alpeille Berchtesgadenin alueelle. Liikumme luonnossa vaihtelevissa kohteissa maisemia ihaillen ja nautimme lounaan jossain matkan varrella paikallisessa kohteessa. Illat on varattu omalle ajalle tai voimme yhdessä ryhmän kanssa sopia yhteistä ohjelmaa.

Reppuretkien ohjelmapalvelut alkavat Berchtesgadenissa. Saavut sinne ja lähdet sieltä omatoimisesti. Halutessasi suosittelemme sinulle lentoja ja maayhteyksiä.

Lisäpalvelu:

  • Suomessa on mahdollista osallistua Kohti Alppeja Find your superpowerTM kunnonkohotus luontoliikunta kurssille, 10 krt.
  • Kurssin alku- ja lopputestit tapahtuvat lähitapaamisen puitteissa ja muut kerrat ovat ohjattuja etätreenejä

Trek-N-Paws® Back To The SaddleTM

(toteutusaika kautta vuoden)

Viikonlopun toiveleiri entisille nuorille. Koe nostalgiset nuoruuden ratsastusmuistot hevosten sekä ikätovereiden rennossa ja samanhenkisessä seurassa. Viikonloppu pitää sisällään ratsastustunteja, luontoliikuntaa, ratsastuskoulun tunnelmaa, hyvää seuraa sekä ruokaa ja juomaa tallin tuoksuisessa miljöössä.


Trek-N-Paws® Teema Back To The SaddleTM K-18

(toteutusaika Wenetsialaiset-syys/Halloween-loka/Hubertus-marras/Pikkujoulu-joulu/Walentine-helmi/Helavalkiat-toukokuu)

Muuten sama kuin edellinen tuote, mutta tämä sisältää teemallisen ohjelmanumeron sekä teemallisen lauantai-illallisen.


Trek-N-Paws® KahlausCAMPTM K-18

(toteutusaika elo-syyskuu)

KahlausCAMP on nimensä mukaisesti viikon mittainen reppuretki kahlaamiseen maailmaan Suomen lapissa. Kahlaus on taitolaji, ja sen oppii vain kahlaamalla. Liikumme päiväretkiä luonnossa vaihtelevissa maastoissa maisemia ihaillen ja tunturipuroja sekä jokia ylitellen.

Illat on varattu rentoutumiselle erämaamökissä ja saunoen. Tämä on myös erinomainen mahdollisuus tutustua turvallisesti lapin vaeltamiseen ensikertalaisille. Viikon aikana teemme myös päiväretken Norjan Nordkappiin. Kysy lisää!


Kysy lisää vapaista paikoista ja ajankohdista – tai kokoa oma ryhmä ja pyydä tarjous!