8-2020 Nordkapp

KahluuCampille lähtiessä päätimme poiketa ensin Norjan Nordkappiin.

06.08.2020 Kukkolankoski. Matkasimme rannikkoreittiä pitkin pohjoiseen. Yöpyminen Kukkolankosken Vierastalossa (www.vierastalot.fi), joka osoittautui tasokkaaksi, ja lemmikit olivat myös sallittuja. Palvluita löytyy kalastuksesta aina koskenlaskuun. Kukkolnakoskella näkyi vastarannalle Ruotsiin. Omintakeista perinnekalastusta harrastetaan vieläkin Kukkolankoskella. Tornionjokilaaksossa lippoajat lippoavat edellee – mielenkiintoista seurattavaa, suosittelen poikkeamaan! Lue lisää…. (www.kukkolankoski.fi)

07.08.2020 Kilpisjärvi. Muutaman tunnin työrupeaman jälkeen suunnaksi Tornio, jossa oli vielä asiakastapaaminen. Tämän jälkeen siirryimmekin Kilpisjärvelle, jossa oli seuraava yöpymispaikka Lapland Hotels Kilpisjärvi. Kyseinen hotelli on jo parhaat päivänsä nähnyt ja tarvitsisi pikaisesti päivitystä ja faceliftiä. Palvelu oli erinomaista ja aamiainen maittava ja runsas. Aamulla ennen aamiaista ja matkan jatkumista vielä pulahdus virkistävään Kilpisjärveen.

08.08.2020 Nordkapp -Norja. Sää suosi ja taivas oli pilvetön. Aina yhtä sanoinkuvaamattoman kaunista reittiä ilta-auringossa ajellen kohti Nordkappia vetää hiljaiseksi. Aikaisemmista vuosista poiketen olimme lähes ainoat asiakkaat Nordkapissa. Tuuli oli kova, mutta taivas pilvetön joten näköala oli erinomainen.

08.08.2020 Honningsvåg -Norja. Majoituimme yöksi laadukkaaseen Scandic Bryggen-hotelliin.

**Nordkapp-retki tulenee olemaan #KahluuCAMPin päiväretki ohjelmissa tulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *