Sasta64wild

7-9.06.2019 Sasta64wild, Nurmes

>> KUVAGALLERIA <<

Kolme päivää +28 astetta hellettä, korpimaisemia tiettömän tien takana susirajalla, hyttysiä, mäkäräisiä, suota, rämeikköä, hikeä, verta, hyttysiä, itikoita, aurinkoa, lämpöä, hikeä, väsymystä, auringonpistos, harjanteita, korpea, avohakkuita, pieni ukkoskuuro, suomättäitä ja mainitsinko jo hyttyset. 

#AbsolutelyFabulous #SastaWild 

Taasen “takki auki maailmaan” lähdettiin Teemun kanssa testaamaan tapahtumaa. Oikeastihan meillä ei ollut hajuakaan, mihin oltiin lupauduttu ja ilmoittauduttu – mutta jotain hauskan extremeähän se varmasti olisi… Joskus olisi hyvä lukea ilmoittautumisen yhteydessä vähän paremmin prosuurit, tai viimeistään siinä vaiheessa kun pakkaa tavaroita. Enempiä miettimättä otin mukaani #Roisto‘nkin, jolle reissu olisi ensimmäinen vähän rankempi, mutta sitähän en vielä tuossa vaiheessa tiennyt.

 

07.06.2019 Perjantai

1.Teeri – Losonsuo (soidensuojelualue) 2. Rajavaara 3. Pääskivaara > YÖPAIKKA  Hietanen 

08.06.2019 Lauantai

4. Airosahi 5. Raatolampi 6. Uurunrotko > YÖPAIKKA Mujejärvi 

09.06.2019 Sunnuntai

7. Kalmoniemi 8. Hiltuskangas 9. Tetrijärvi

 

Tämän päälle olikin todella rentouttavaa suunnata Bomban kylpylään yhdeksi yöksi. #Roisto asettui sängyn alle nukkumaaan syvään huokaisten, eikä tullut sieltä ennen aamiaista pois… ilmeisesti nukkuminen ilman hyttysiä oli pojan mieleen 😉

Jälkiviisaudet: juomavedenpuhdistustarvikkeet mukaan! Ota selvää millaiseen tapahtumaan olet lähdössä, niin rinkkapakkaukset on helpompi tehdä 😉 No jaa, hauskaa ainakin oli, ja viimehetkellä ostamani hyttyshuput tulivat ehdottomasti tarpeeseen toisena päivänä!

Sasta64wild koiran kanssa: En suosittele tätä tapahtumaa koiran kanssa suoritettavaksi, ellet ole kokenut vaeltaja koiran kanssa ja koiralla vaelluskokemusta. Ajoittain reitti kulkee kuivien maastojen läpi, jolloin joudut (vuodenajasta ja kuivuudesta riippuen) jakamaan juomavettä koiran kanssa. Kuivat hakkuualueet voivat rikkoa koiran mahanalustan ja tassut. Umpirämeikössä voi olla haastellista liikkua rinkan ja kytketyn koiran kanssa. Huomioithan, että vastaat itse koiran ensiavusta tapaturman sattuessa. Järjestäjillä on kokemusta ja tietämystä koirista ja tapahtuman maastoista, joten kannattaa kuunnella heitä maaston rankkuuden suhteen…

Thanks to all who was in this year at #Sasta64wild’2019 👍

*Special thanks to Jorma, Mika, Juha, Anton ja Matias 👌

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *