9-2020 Syyskuun ankeuttaja

Syyskuu luo haasteensa vuodesta toiseen itselle reumasta johtuvien nivelkipujen vuoksi. Pimenevät illat ja takanloimu vetää puoleensa käpertymään sohvannurkkaan lisääntyvien kolotusten saattelemana. Kuitenkin, juuri nyt pitäisi lisätä ulkoliikuntaa vaikka mentaalisesti kääntyisikin hieman sisäänpäin syyssateiden vuoksi. Syyskelit on loppujen lopuksi vain asenne ja varustekysymys..

05-26.09.2020 Kokoontui reipas naisjoukko alku- ja loppukuntotestiin Kullaalle. Iloisia yllätyksiä saatiin todistella vielä kuukautta aikaisempaan toivottomuuteen, kun oli saatu lihaskuntoa selkeästi paranneltua ihan muutamassa viikossa.

 

08-11.09.2020 Oli aika palata työstämään tuotepaketteja ja tulevaisuuden strategiaa sekä suorittamaan opiskelut loppuun Eerikkilään hienoihin maisemiin. Paperipinkan takaa oli rentouttavan virkistävää ottaa taukoa ja käydä retkeilemässä lähilaavuille, vaikkakin vain pikaisesti.

 

 

21.09.2020 Spin-Off: ReppuretkiTM-tuotesarjan “Found Your Superpower” sauvakävelytekniikan ohjauksia Hämeenlinnan Ahveniston mäkisissä maisemissa hyvässä seurassa 1-2 kertaa viikossa. Kysy lisää!

 

 

*** Nautinnollisisa syyshetkiä kynttilän valossa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *