7-2020 Back To The Saddle

17-19.07.2021 Spin-Off: ReppuretkiTM-tuotesarjan “Back To The Saddle”viikonloppu. Paikka: Ratsastuskoulu Kyläkorpi, Ahlainen. Tässä viikonlopussa ratsastusta 4h ja Purolomat melontaretki..

17.06.2020 Perjantai Illalla kello 17 alkaen alkoi jännittyneitä ilmeitä saapua Ahlaisiin. Tulokahvien jälkeen pikainen vaatteiden vaihto ja ensimmäinen porukka laittamaan hevosia varusteisiin ratsastustuntia varten. Alkukankeudet ja jännitykset menivät nopeasti ohi ryhmäytyminen alkoi, kun jokainen osallistui satulointiin toisiaan tukien ja ohjaten. Ensimmäisen ryhmän ollessa maneesissa tunnillaan, oli toisen ryhmän tehtävä laittaa omat hevosensa tuntia varten kuntoon.  Tuntien jälkeen olikin iltapalan aika ja sauna. Saunan jälkeen tovi istuttiin vielä tuvan pöydän ympärillä, mutta melko pian päivän väsymys ja jännityksen rauettua uni otti vallan. Moni oli saapunut kauempaa ja jokunen jopa oli tehnyt työpäivä.

18.06.2020 Lauantai Aamiainen oli valmiina jo 07:30, mutta hyvin maittoi useimmilla uni vielä. Kiirettä ei ollut, sillä ensimmäinen tunti alkoi vasta 10:45. Ryhmäjakoa hieman tarkisteltiin, ja jälleen yhdessä laitettiin hevosia kuntoon ens’kertalaisia ohjaten ja neuvoen. Iltapäivällä aurinko porotti täydeltä terältä ja ulkokentällä hiekka pölisi. Hyvn pääsi kaikki nuoruuden kesän  leiritunnelmiin. Iltatuntien päälle olikin rantasauna ja palju sekä taco-illallinen.

19.06.2020 Sunnuntai Aamu valkeni aurinkoisena. Aamutuntien jälkeen osa porukasta valmistautui kotimatkalle, ja osa suunnisti omilla autoilla kimppakyydein Merikarvialle Purolomien tukikohtaan, jossa Juho jo odotti.  Melontaretkemme johti laavulle pannukahville  ja makkaran paistoon. Palasimme vielä Ahlaisiin Kyläkorven ratsastustallille, jossa pakkasimme autot ja luovutimme majatilat. **Kiitos kaikille mukana olleille!

Syksylle tulossa myös TeemaWKND-ratsastusleirit – kysy lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *