10-2020 Back To The Saddle: HALLIWEEN

23-25.10.2020 Spin-Off: ReppuretkiTM-tuotesarjan  “Back To The Saddle” TeemaWKND HALLIWEEN K-18 Paikka: Ratsastuskoulu Kyläkorpi, Ahlainen. 

23.10.2020 Perjantai Illalla kello 17 alkaen alkoi jälleen saapua innokkaita aikuisia Ahlaisiin. Tulokahvien jälkeen pikainen vaatteiden vaihto ja ensimmäinen porukka laittamaan hevosia varusteisiin ratsastustuntia varten. Alkukankeudet ja jännitykset menivät nopeasti ohi ryhmäytyminen alkoi, kun jokainen osallistui satulointiin toisiaan tukien ja ohjaten.Tuntien jälkeen olikin iltapalan aika ja sauna. Saunan jälkeen tovi istuttiin vielä tuvan pöydän ympärillä, mutta melko pian päivän väsymys kaatoi sängyn uumeniin villa Kannuksessaa koko ryhmän. Moni oli saapunut kauempaa ja jokunen jopa oli tehnyt työpäivän.

24.10.2020 Lauantai Aamiainen oli valmiina jo 07:30, mutta hyvin maittoi useimmilla uni vielä. Kiirettä ei ollut, sillä ensimmäinen tunti alkoi 10:45. Iltapäivätunneille Kyläkorpien tiimi olikin järjestänyt aiheeseen liittyen maneesiin rennon tunnin johon liittyi huumorilla höystettyä kisalua. Iltatuntien päälle olikin rantasauna ja palju sekä HALLOWEEN illallinen

2510.2020 Sunnuntai Aamu valkeni aurinkoisena, mutta kovin myrskyisenä. Tästä huolimatta suunnistimme omilla autoilla

**Kiitos kaikille osallistujille! 

TeemaWKND-ratsastusleirit – kysy lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *